Till startsidan

Om Atvexa

Atvexa är ett ägar- och utvecklingsbolag för verksamheter inom förskola och skola, drivet av värderingar, och är en av de ledande aktörerna på utbildningsmarknaden i Sverige. Atvexagruppen har uppvisat ungefär 30 procents genomsnittlig årlig och lönsam tillväxt sedan starten 2009 genom förvärv, nyetableringar och expansion i befintliga verksamheter.
I Atvexagruppen ingår 16 självständiga varumärken. Av dessa är 15 varumärken koncentrerade till Storstockholm, en av Europas snabbast växande regioner. Vidare finns Atvexa representerat i Skåne, genom Ängdala Skolor. I dotterbolagen ingår totalt 76 förskolor, 18 skolor och en särskola, i Nacka, Täby, Sollentuna, Vallentuna, Järfälla, Stockholm, Enköping, Norrtälje, Tyresö, Upplands Väsby, Solna, Uppsala, Österåker och Vellinge. Dotterbolagen drivs under olika varumärken och har en stark position på sina lokala marknader.
Atvexa drivs av en stark övertygelse om att det ska finnas olika förskolor och skolor med olika pedagogiska inriktningar och arbetssätt för att alla barn och elever ska kunna hitta rätt lärandemiljö.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig. Användarvillkor.